Jakmile ji vyzkoušíte, přiroste vám k srdci

Skvělou novinkou, která k nám doputovala poměrně nedávno až z daleké Asie je úniková hra. A vůbec se nelze divit tomu, že se tato zábava dostala z Japonska až k nám. Jedná se o kratochvíli na úrovni, kterou ocení nejen hráči počítačových únikových her, ale také mnozí jiní nadšenci ze všech věkových kategorií.

barevná fantazie

Virtuální realita převedená do skutečnosti

Námět pro únikové hry vzešel z oblíbených počítačových her, kde má člověk za úkol vyřešit v omezeném čase nějakou záhadu, aby se dostal pryč ze svého vězení, z nějaké místnosti, ze sklepení, a tak podobně. A osvobodí se až poté, kdy najde řešení nějaké série hlavolamů a posbírá všechny potřebné indicie.
Reálné provedení této hry naživo není o nic méně atraktivní, a to zdaleka nejen pro ty, kdo fandí počítačům a virtuální realitě. V únikové hře se shlédne každý, koho alespoň trochu přitahuje napětí, řešení hlavolamů, týmová práce, dobrodružství či tajemno. A přesně toto vše vás může potkat, pokud se rozhodnete takovou nevšední zábavu vyzkoušet. Díky její oblíbenosti už nemusíte chodit daleko. Místa, kde si lze únikovou hru zahrát už naleznete téměř v každém větším městě. A cena vstupu na zhruba hodinovou akci je více než příznivá.

pohádková místnost

Nadšenců stále přibývá, a to ve všech generacích

Stačí tedy oslovit své přátele anebo rodinu a společně jít do toho. Můžete si být jisti tím, že vás to chytne a rozhodně nezůstanete u jedné návštěvy. I proto je vstupenka na takovou akci rovněž skvělým dárkem pro všechny vaše blízké, kteří preferují aktivní trávení volného času, rádi se přitom pobaví, nažhaví své mozkové závity, a chybět nebude ani oblíbená dávka napětí, která je právě nezbytnou a vyhledávanou ingrediencí únikových her. Dobrou zprávou pro majitele firem a zaměstnavatele, kteří plánují teambuildingové akce je, že takovou akci lze skvěle využít také pro utužení pracovního kolektivu a vaši zaměstnanci budou nadšení.

About the Author

You may also like these